Gyakran ismételt kérdések

Gyakran ismételt kérdések

Hol található a Vadvirág Állat- és Élménypark?

Birtokunk Szigetbecsén található, Budapesttől délre mintegy 50 km távolságra, a Csepel-Szigeten.
Címünk: HU-2321 Szigetbecse, Strand utca 2.

Hogyan lehet a legkönnyebben megközelíteni az állatkertet?

🚗 Autóval: Szigetbecsén a Becsei Fogadónál a Duna- felé kanyarodva az út egészen a gátig halad. Közvetlenül a gát előtt jobbra tartva az Élménybirtok parkoló már látható is.

🚌🚎 Tömegközlekedéssel: Budapestről a Népligetből vannak közvetlen buszjáratok Szigetbecsére, valamint Ráckeve HÉV-vel is megközelíthető. Onnan szintén vannak buszjáratok a becsei központig. Szigetbecsén pedig a főúttól 20 perc sétára vagyunk a Duna-partján.

🚲 Biciklivel: Állatparkunk minden irányból megközelíthető biciklivel, akár a Kis-Duna partján gyönyörű kilátás mellett is.

Az állatsimogatáson kívül milyen programlehetőségek vannak még?

Mennyi a belépőjegy ára?

Részletes információt a jegyekről itt találhat!

Csoportos jegy vásárlására van lehetőség?

Kizárólag hétköznap érkező gyerekcsoport (óvodai, iskolai) esetén kedvezményes belépőt biztosítunk.  A pontos időpont és létszám megjelölésével kérjen árajánlatot az info@zooszigetbecse.hu email címen

Előre bejelentkezés szükséges!

Milyen állatokkal lehet az állatkertben találkozni?

Állatparkunkban a háztáji állatoktól egészen az egzotikus állatokig rengeteg állat megtekinthető. Lámák, alpakák, kengurúk, kétpupú tevék, lovak, emu, ormányos medvék, pávák, struccok, többféle papagáj és még sokan mások várnak Titeket! Ezen kívül nyuszi családunk, pónink, kecskénk és lámánk is várja, hogy megsimogassátok őket.

Az összes állatunkat itt nézheted meg!

Van lehetőség ajándékutalvány vásárlására?

Ha a tökéletes ajándékot keresed, akkor van lehetőség Vadvirág Állat- és Élménypark voucher vásárlására minden jegykategóriában. Az ajándékutalvány megvásárlására elérhetőségeink mindegyikén van lehetőség. Az elkészített, képekkel ellátott grafikájú utalvány, akár pár percen belül nálad is lehet, az összeg kiegyenlítése után.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Ha nem találod a kérdésére a választ, akkor keress minket bátran elérhetőségeink egyikén!