Bemutatkozás

Üdvözlünk a Vadvirág Állat- és Élménypark oldalán!

A szigetbecsei állatkertben az állatszeretet és elkötelezettség találkozik a természet szépségével és sokszínűségével. Az egész történet a lovak szeretetével kezdődött. Az első lépéseink egy családias lovardaként történtek, és ahogy teltek az évek egyre több állat csatlakozott hozzánk, egészen addig, amíg immár több mint 100 állat tekinti otthonának Állatparkunkat. Élnek itt háztáji kedvencek, mint például nyulak, pávák és a baromfi udvar lakói, de büszkék vagyunk arra is, hogy egzotikus állatoknak is otthont adunk. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy ennyi állatról gondoskodhatunk.

Állatkertünk és állatsimogatónk Szigetbecsén található, Budapesttől mindössze 50 km-re. Ez a természetközeli helyszín, ami a Kis-Duna mellett található, tökéletes a családoknak a kikapcsolódáshoz és az állatokkal való kapcsolódáshoz.

Az Élménypark csapata büszkén dolgozik azon, hogy gondoskodjon az itt élő állatokról, és hogy kellemes és felejthetetlen élményt nyújtsunk az állatbarát látogatóinknak. Reméljük, hogy hamarosan találkozunk, és együtt élhetjük át az állatok világának szépségét és csodáját!

Várnunk Titeket Szigetbecsén!

a ZOO Szigetbecse Csapata

Fedezd fel az Állatkertet!

Less be hozzánk!

Akik már jártak nálunk

A Duna-parton sétálva láttuk meg az állatkert bejáratát és úgy döntöttünk, hogy megnézzük, milyen állatok vannak. Az oroszlán és a tigris volt a legérdekesebb nekem, hiszen imádom a macskákat.

Réka

Két kis gyerekemmel látogattunk el a Majorba, ahol a nyuszi simogatót vártuk a legjobban. Kifejezetten jó volt, hogy az állatsimogatáson kívül játszóterezésre is volt lehetőség.

Dorottya

A szomszédos Élménybirtokon nyaraltunk és délutáni kikapcsolódásként jöttünk át a Majorba. Kellemes pár órás program volt, ahol még egy harci járműbe is beleülhettek a gyerekek.

Gábor