Programok

Programok

Látványetetés

Állatkertünkben több féle látványetetéssel készülünk a hétvégékre. Oroszlánunkat és tigrisünket a ketrecen kívülről etetjük nyers hússal, míg dámszarvasaink látványetetése az állatkert hátsó részén zöldségekkel történik. A látványetetések pontos időpontjáról facebook oldalunkon tájékozódhattok!

Rodeóbika (feláras)

ÓRIÁS ugrálóvár - INGYENES!!!

ÓRIÁS kalózhajó ugrálóvár + csúszda

Az ugráló fedett helyen van felállítva. Rossz idő (szél, eső) esetén is használható!

Sétalovaglás

Előre meghirdetett időpontokban. Külön térítés ellenében vehető igénybe.

Simogató

Állatsimogatónk meglátogatása remek program családdal, barátokkal, vagy akár csoportos kirándulások alkalmával. A nyuszisimogatón kívül van lehetőség egy karámban láma, birka, kecske és póni simogatásra is, ahol testközelből ismerkedhetnek meg látogatóink az állatokkal.

Kisvasút

INGYENES!

Mesehinta

INGYENES!

Játszótér

Állakertünket igyekszünk a gyermekek birodalmává alakítani, így az állatsimogatás közben pihenőt tartva több játszótér várja a legkisebbeket. A játszótér a kaland és a tanulás helyszíne, ahol a gyerekek vidám pillanatokat élhetnek át a csúszdán, kihívásokkal teli mászókázások során és kreatív homokozói alkotások közben. Mindemellett megismerhetik és megkedvelhetik az állatokat is, így emlékezetes és tartalmas élménnyel gazdagodhatnak.

Ugrálóvár

Az ugrálóvár az Élményparkunk különleges része, ahol a gyerekek kiengedhetik energiájukat és szabadon szórakozhatnak. Az ugrálóvár formái és színei egyediek, így az itt eltöltött idő garantáltan szórakoztató és izgalmas. A gyerekek felfedezhetik a különböző ugrófelületeket, ahol akrobatikus mutatványokat hajthatnak végre vagy éppen új barátokkal játszhatnak. Az ugráló egy olyan hely, ahol a gyermeki öröm és felfedezés találkozik; hangos nevetésekkel és örömujjongással teli, ahol minden ugrás egy újabb boldog pillanat.

Harckocsi

Élményparkunkban a legváltozatosabb programokkal igyekszünk minden látogatónkat szórakoztatni, így egy harcikocsi is kiállításra került.

Akik már jártak nálunk

A Duna-parton sétálva láttuk meg az állatkert bejáratát és úgy döntöttünk, hogy megnézzük, milyen állatok vannak. Az oroszlán és a tigris volt a legérdekesebb nekem, hiszen imádom a macskákat.

Réka

Két kis gyerekemmel látogattunk el a Majorba, ahol a nyuszi simogatót vártuk a legjobban. Kifejezetten jó volt, hogy az állatsimogatáson kívül játszóterezésre is volt lehetőség.

Dorottya

A szomszédos Élménybirtokon nyaraltunk és délutáni kikapcsolódásként jöttünk át a Majorba. Kellemes pár órás program volt, ahol még egy harci járműbe is beleülhettek a gyerekek.

Gábor

Fedezd fel az Állatkertet!

Less be hozzánk!
Ismerkedj meg
nálunk

Pihével a lámával, Jázminnal a kétpupú tevével, Leilával és Hektorral a nagymacskáinkkal, Dióval az ormányos medveboccsal!

Látogass el hozzánk!

HU-2321 Szigetbecse,
Strand utca 2.

Hívj minket!
Írj nekünk!